Velkommen hos MosterAnne.dk


 

 

MosterAnne.dk sælger loppefund og genfundne effekter fra især 50'erne, 60'erne og 70'erne. Bl.a. smukke, sjove, nostalgiske og kitchede ting til boligen eller til dig selv. Brugte ting er fantastiske at sætte sammen. De har alle en historie - og måske på vej til at få endnu en chance, og en ny funktion hos en ny ejer. Udvalget spænder vidt og samlere af  bl.a. retro brugsting og køkkenudstyr, tekstiler til boligen samt håndarbejds- og hobbybøger, kan gøre gode fund.

Vi bestræber os på at beskrive varen kort og præcist.Tjek altid om målene er i overensstemmelse med det, du forestiller dig.
Ventetiden er efter de nuværende postregler max. 5 dage, eller fra dag - til dag, hvis du afhenter selv.

Post- og ekspedition med GLS eller Postnord, inden for Danmarks grænser. Vi pakker forsvarligt i genbrugsmaterialer for at holde forsendelsesomkostningerne nede og af hensyn til miljøet. Læs mere om fragtpriser under "KØBSVILKÅR", og kontakt os, hvis du har spørgsmål eller har brug for teknisk vejledning i forbindelse med bestilling af varer. Alle varer kan besigtiges inden køb efter forudgående aftale.
 

God fornøjelse

MosterAnne.dk  -  Fortstien 6  -  DK-2880 Bagsværd  -  Denmark  -  Phone +45 2374 2414  -  CVR-nr. 32189032 Send dit eget nyhedsbrev med eBooster