LEVERING * POSTPRISER * KØBSVILKÅR


Bestilling:
Når du har bestilt varer hos MosterAnne.dk modtager du en bekræftelse på din bestilling umiddelbart efter pr. mail. Hvis der ikke er kontakt, så tjek evt. din mails reklame/spamfilter eller, om der er tastefejl i dine oplysninger til os.

Brugte varer:
Sortimentet hos MosterAnne.dk er udelukkende brugte ting og sælges efter gældende regler og lovkrav om brugtmoms. Køber kan derfor ikke fradrage købsmoms. Varerne sælges til kunden udfra princippet "købt som beset". Fortryder du købet, se under afsnittet "14 dages returret".

Besigtigelse af varer:
MosterAnnes varer kan besigtiges efter nærmere aftale.
Se hovedmenuen "KONTAKT".

Betalings muligheder:
Visa Dankort
Mobilepay
Bankoverførsel: Nordea 1329 7563245802
Kontant

Leveringspriser og leveringstid:
Postnord - til døren 65,00 kr.
GLS - levering til pakkeshop 52 kr.
Vi benytter Postnord og GLS. Bestiller du f.eks. varer med en samlet vægt inkl. emballage vejer under fra 100 - 1000 g, sender vi den til den aktuelle portopris. Vi regulerer i så fald prisen ned, inden du betaler.
Varen sendes til dig 1-3 hverdage efter at din betaling er registreret.

Pakning:
Vi anvender så vidt muligt genbrugs pakkematerialer for at holde omkostningerne nede og for at spare på miljøet. 12 års erfaring med web-shop salg gør, at vi pakker sikkert uden ekstra omkostninger for kunden. Skulle uheldet være ude, er vi til at tale med.
Se hovedmenuen "KONTAKT".

Afhentning af varer:
Du er velkommen til at hente dine bestilling på et aftalt tidspunkt.
Nogle varer er ikke egnede til postforsendelse og vil fremgå af varebeskrivelsen.
Se hovedmenuen "KONTAKT".

14 dages returret:
Hvis varen ikke svarer til forventningerne, tager MosterAnne varen retur og refunderer betalingen. Udgifter til returnering betales af kunden, med mindre der er tale om ikke oplyste defekter eller forkerte varer.
Se hovedmenuen "KONTAKT".

Forbehold:
Der tages forbehold for tastefejl, prisændringer og udsolgte varer.

Er du i tvivl om noget?
Vi hjælper meget gerne.
Se hovedmenuen "KONTAKT".

Personoplysninger:
De oplysninger, som du giver til MosterAnne.dk i forbindelse med dit køb (navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse osv.), behandles fortroligt og bruges til at ekspedere din bestilling, til statistisk brug samt i forbindelse med anden kontakt med dig. MosterAnne.dk indhenter ikke oplysninger om dig fra andre steder.
MosterAnne.dk  -  Fortstien 6  -  DK-2880 Bagsværd  -  Denmark  -  Phone +45 2374 2414  -  CVR-nr. 32189032 Send dit eget nyhedsbrev med eBooster