LEVERING * POSTPRISER * KØBSVILKÅR


Bestilling:
Når du har bestilt varer hos MosterAnne.dk modtager du en bekræftelse på din bestilling umiddelbart efter pr. mail.

Brugte varer:
Sortimentet hos MosterAnne.dk er udelukkende brugte ting og sælges efter regler og lovkrav vedrørende brugtmoms. Køber kan derfor ikke fradrage købsmoms. Varerne sælges til kunden udfra princippet "købt som beset". Fortryder du købet, se under afsnittet "14 dages returret".

Besigtigelse af varer:
MosterAnnes varer kan besigtiges efter nærmere aftale og med en hvis frist, idet varerne skal hentes fra forskellige opbevaringssteder.

Betaling:
Alle priser er i danske kroner, hvor andet ikke er nævnt. Du får vejledning i hvordan du betaler ved at vælge funktionen "gå til kassen". Du har mulighed for at betale med Dankort, PayPal, kontant (kun ved afhentning) og via bankoverførsel. Ved bankoverførsel skal vi senest 3 hverdage efter din bestilling have modtaget din betaling på reg nr. 1329 Konto 7563245802.
Du kan også benytte IBAN NR: DK2620007563245802 SWIFT: NDEADKKK.

Levering og postpriser:
Hos MosterAnne.dk koster levering pr. ordre med Post Danmark 48,00 kr. inden for Danmarks grænser, med mindre andet er anført ved varen. Bestiller du f.eks. en enkelt vare der vejer lidt, sender vi den til den aktuelle portopris. Du vil i så fald modtage en ændret ordrebekræftelse med den ændrede portopris. Vent derfor med at betale indtil du har fået den nye bekræftelse med den ændrede pris.

Varen sendes til dig 1-3 hverdage efter, at vi har modtaget din betaling via banken eller Pay-Pal. Hvis du har betalt med Dankort, trækkes beløbet fra din konto samme dag ordren sendes med posten. Herefter er det posten som afgør, hvornår du modtager forsendelsen. Hvis pakken ved modtagelsen viser tegn på opbrud og eller skade, skal dette straks ved modtagelsen, oplyses til Post Danmark.

Pakning:
Vi anvender så vidt muligt genbrugs pakkematerialer for at holde omkostningerne nede og for at spare på miljøet. Efterhånden er vi blevet specialister i at pakke sikkert og billigt, uden ekstra omkostninger for kunden. Sker der uheld undervejs med Postdanmark, er vi til at tale med.

Afhentning af varer:
Visse varer egner sig ikke til postforsendelse, og kan derfor kun afhentes efter forudgående aftale pr. mail eller telefon. Se afsnittet i hovedmenuen "KONTAKT".

14 dages returret:
Hvis varen ikke svarer til forventningerne, tager MosterAnne varen retur og refunderer betalingen. Udgifter til returnering betales af kunden. Returadressen er: MosterAnne.dk, c/o Anne Uhre, Fortstien 6, 2880 Bagsværd.

Forbehold:
Der tages forbehold for tastefejl, prisændringer og udsolgte varer.

Er du i tvivl:
Du er velkommen til at ringe eller maile til os. Se hovedmenuen "KONTAKT".

Personoplysninger:
De oplysninger, som du giver til MosterAnne.dk i forbindelse med dit køb (navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse osv.), behandles fortroligt og bruges til at ekspedere din bestilling, til statistisk brug samt i forbindelse med anden kontakt med dig. MosterAnne.dk indhenter ikke oplysninger om dig fra andre steder.
MosterAnne.dk  -  Fortstien 6  -  DK-2880 Bagsværd  -  Denmark  -  Phone +45 2374 2414  -  CVR-nr. 32189032 Send dit eget nyhedsbrev med eBooster